Novo na Forumu: Fotografija mjeseca!

Novo na Forumu: Fotografija mjeseca! O čemu se radi? Radi se o slanju jedne Vaše fotografije mjesečno s bilo kojim morskim motivom (more, brodovi, obala, luke, život na moru....). Ta fotografija proći će glasanje samih korisnika Foruma. Fotografija s najvišom ocjenom i najvećim brojem glasova tog mjeseca biti će uvršena u godišnji "Hall of Fame" album gdje će je svi moći vidjeti cijele godine te stavljena na našu Facebook stranicu. Ostale fotografije iz toga mjeseca biti će obrisane. U kolko želite, možete svaki mjesec slati istu fotografiju, to je na Vama. Ograničenja:
  • Max. dimenzije fotografije u pikselima: 2048*2048 px
  • Max. veličina fotografije u kb: 1024 kb
  • Tip fotografije: jpeg/jpg/png
  • Količina fotografija: 1
  • Ne možete glasati za svoju fotografiju
  • Morate biti vlasnik fotografije (U koliko je netko iskoristio Vašu fotografiju, fotografija se može prijaviti Administratoru, a pošiljatelj iste će, nakon izvršene provjere, biti sankcioniram banom)
U koliko pokušate postati veću fotografiju, sustav će je automatski odbiti. U koliko pošaljete više od jedne fotografije mjesečno, fotografija s najboljom ocjenom i najviše glasova biti će izbrisana. Svaku fotografiju možete slobodno komentirati no samo jednom po fotografiji. Pri slanju komentara molio bih da se ne koriste nepristojne riječi, što stoji i u pravilima samog Foruma. Najbolje fotografije po mjesecima biti će objavljivane u našoj galeriji i na Forumu. To je to. Neka najbolja fotografija pobijedi!
Ovaj unos je objavljen u Forum, Fotografije i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.