Dodana mogućnost prijavljivanja putem društvenih mreža (Facebook, Google….)

Evo još jedna novost na našem Forumu. Kako biste se lakše registrirali/prijavili na Forum, dodao sam mogućnost prijavljivanja putem društvenih mreža (Facebook, Google....). Nema više zaboravljenih e-mailova, korisničkih imena i zaboravljenih passworda..... Koristite blagodati društvenih mreža (u koliko ih koristite  :wink: ) Ovo su sve društvene mreže s kojih je moguće prijavljivanje. Crvenom bojom označio sam one koje sam ja dopustio. U koliko želite neku od onih koje nisam stavio, javite pa ću i nju uvrstiti: Blogger Disqus Facebook  Foursquare Github.com Google  Hyves LinkedIn  LiveJournal Mail.ru Odnoklassniki OpenID PayPal Skyrock.com StackExchange Steam Twitter  VKontakte Windows Live WordPress.com  Yahoo  YouTube
Ovdje ću opisati postupak za već registrirane korisnike i nove korisnike koji se prvi puta prijavljuju na Forum. Korisnici koji se prvi puta prijavljuju (registriraju) na Forum: 1. Kliknite na "Register" u izborniku: 2. Pročitajte i potvrdite da se slažete s Pravilima Foruma 3. Na stranici za registraciju odaberite putem koje društvene mreže se želite registrirati na Forum. 4. Slijedite upute odabrane društvene mreže (dozvolite pristup Foruma odabranoj društvenoj mreži). 5. To je to. Slijedeći puta prijavite se na Forum putem odabrane društvene mreže.
Korisnici koji su već registrirani na Forum i žele povazati svoj korisnički račun s društvenom mrežom za prijavu na Forum: 1. Prijavite se normalnim (username/password) putem na Forum 2. Odaberite "Profile" iz izbornika da biste došli na podešavanje Vašeg forumskog profila. 3. Odaberite "Account settings" s lijeve strane kao što je prikazano na slici: 4. Odaberite društvenu mrežu koju želite povezati s Vašim forumskim profilom za prijavu. 5. Slijedite upute odabrane društvene mreže (dozvolite pristup Foruma odabranoj društvenoj mreži) 6. Snimite Vaše podatke odabirom tipke "Change profile" u desnom donjem kutu. 7. To je to. Slijedeći puta kada dolazite na Forum odaberite "Login" iz izbornika i prijavite se putem društvene mreže koju ste povezali s Forumom:
Nadam se da će Vam ovo pomoći u radu i da nećete imati problema s prijavom. Naravno, ovo nije obavezno, uvijek se možete prijaviti na "standardni" način putem korisničkog imena i passworda. :wink: Toliko od mene, lijepi pozdrav!
Ovaj unos je objavljen u Forum i označen s , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.